+371 25153460, +371 27004747
info@babylands.lv

Sīkdatņu politika

Sīkdatņu veidi un izmantošanas mērķis

1. Lai palīdzētu analizēt interneta vietnes www.babylands.lv izmantošanu, t.sk., lai izprastu apmeklētāju darbības interne ta vietnē www.babylands.lv, un tādējādi ļautu www.babylands.lv uzlabot un izveidotu lietotājiem ērtāku interneta vietni un uzlabotu tās darbību, www.babylands.lv izmanto interneta analīzes pakalpojumu, ko nodrošina Google Analytics rīks, un kura lietošanai ir nepieciešama Jūsu piekrišana.

2. Sīkdatnēs tiek apkopota informācija par to, kā Jūs izmantojat interneta vietni www.babylands.lv. Šim nolūkam tiek apkopota anonīma informācija par Jūsu darbībām interneta vietnē.

3. Lai katrā vietnes apmeklējuma reizē nevajadzētu atkārtoti prasīt Jūsu piekrišanu, Jūsu ērtībai www.babylands.lv izmanto arī sīkdatnes, lai reģistrētu, vai Jūs esat piekritis (vai nē) tam, ka vietnē www.babylands.lv izmantojam sīkdatnes.

Sīkdatņu datu izmantošana un uzglabāšana

4. Saskaņā ar Google Inc. pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un Google Analytics pakalpojuma sniegšanas noteikumiem Google minēto informāciju izmantos, lai www.babylands.lv vajadzībām izvērtētu, kā Jūs lietojat interneta vietni, un lai sagatavotu pārskatus par lietotāju aktivitātēm vietnē.

5. www.babylands.lv sīkdatnes neizmantos un to neļaus darīt nevienai trešai personai nolūkā atrast vai vākt jebkādu identificējamu personas informāciju par interneta vietnes www.babylands.lv apmeklētājiem.

6. Apkopotā informācija tiks nosūtīta un uzglabāta Google Inc. serveros, kas atrodas daudzās valstīs visā pasaulē. Informācija var tikt apstrādāta serverī, kas neatrodas Latvijā vai Eiropas Savienībā.

Atteikšanās no sīkdatnēm

7. Jūs varat atteikties izmantot Google Analytics sīkdatnes, lejupielādējot un instalējot Google Analytics Opt-out Browser Add-on papildrīku. Šis papildrīks sazinās ar Google Analytics JavaScript (ga.js), lai norādītu, ka informāciju par attiecīgo interneta vietnes apmeklējumu nedrīkst sūtīt uz Google Analytics.

8. Tāpat Jūs varat mainīt pārlūkprogrammas iestatījumus, lai atteiktos no jaunām sīkdatnēm, izslēgtu esošās vai vienkārši informētu Jūs par jaunu sīkdatņu nosūtīšanu uz Jūsu ierīci. Vairāk lasiet http://www.allaboutcookies.org/.

Es esmu mainījis savu viedokli

Salidzini.lv logotips
Meklē preces Latvijas interneta veikalos
Akcijas, atrie krediti, OCTA, Kasko, viesnicas, letas aviobiletes, taksi, interneta veikali Akcijas, atrie krediti, OCTA, Kasko, viesnicas, letas aviobiletes, taksi, interneta veikali
Omniva